cropped-cropped-logotipo-solete-RGB-3-FILEminimizer-1.png

LA NOSTRA CUINA

Som una bodega gastronòmica. Recuperem receptes tradicionals d’arrels catalanes que preparem amb diferents tècniques i els hi donem un toc personal. Plats clàssics mediterranis que adaptem al paladar més modern utilitzant influències asiàtiques i llationamericanes per aconseguir sabors únics.

A més, a BT Can Barata trobaràs plats fets a la brasa amb aquell sabor a foc que tant ens agrada.

LA CARTA

 

Desde platets com el cap i pota de l’avi Miquel fins a les costelles lacades amb salsa hoisin, que ens transporten a un altre continent. Mai ens oblidem dels orígens, de la terra; de la importància d’un bon pa amb tomàquet, del gust.

ELS FORA DE CARTA

 

Som gent de mercat. Canviem la carta de suggeriments setmanalment per tal d’oferir receptes improvisades fetes amb producte de proximitat i de temporada. Espatlla de cabrit rostida a baixa temperatura en 12 hores o el sashimi de toro Balfegó, algues, gingebre i all-i-oli són alguns exemples de plats que pots trobar en els nostres fora de carta.

Per veure els suggeriments d’aquesta setmana us convidem a consultar les nostres RRSS:

 

 

LES POSTRES

 

Pels que us agrada acabar amb un gust dolç a la boca, proposem una carta dels ‘més desitjats’ que sorprèn amb postres fets a casa, com la torrija de pannetone amb crema catalana o d’altres més lleugers com el sorbet de verdures i cítrics.

EL MENÚ SETMANAL

 

Menús de plats casolans, pensats i elaborats per gaudir a diari, durant tota la setmana.

Per veure els suggeriments d’aquesta setmana us convidem a consultar les nostres RRSS: