Qui Som

La nostra Filosofia

fer-te sentir com a casa

Bodega Tomàs és un restaurant de tapes i platets.

És el somni fet realitat del seu xef i propietari, Eduard Tomàs. Un santcugatenc de tota la vida que prové d’una saga de cuiners, com són el seu pare i germà.

El Chef

Eduard Tomàs, fill de Sant Cugat

L’Eduard es va formar a l’Escola d’Hostaleria Sant Ignasi, i també a l’Escola Superior de cuina Hofmann; passant per cuines com la del Celler de Can Roca o la de l’Hotel Hilton Diagonal. Ha estat el xef durant més de 10 anys del restaurant La Masia Sant Cugat, també ho ha estat a casa Fuster, i Harrods Londres.

Un cop assolida la maduresa professional s’ha embarcat en aquest nou repte, on busca plasmar en tots els plats la seva passió per la cuina i els seus gustos personals. La cuina de Bodega Tomàs és una cuina senzilla, d’arrels catalanes; de mercat i de temporada. On els plats clàssics tenen un toc personal, buscant l’excel·lència i essència del sabor.

Un dels plats del quals se sent més identificat és el “Timbal de peus de porc i botifarra de perol”; senzill però elaborat i molt gustós; a ningú deixa indiferent. L’objectiu principal de Bodega Tomàs és oferir un excel·lent producte, a uns preus assequibles per qualsevol butxaca.

El Servei

Per nosaltres, una prioritat

Un dels trets diferencials de Bodega Tomàs és la familiaritat I l’excel·lent servei de sala, que amb el seu tracte atent i distès, que fa que el client se senti còmode des del moment que entra al local. L’equip de sala està capitanejat pel Joan Turu, que després d’haver treballat a diferents restaurants del Vallès durant més de 10 anys va creure en aquest projecte i ha aconseguit que l’equip de sala tingui un reconeixement per tots els nostres clients.

Segueix-nos

                  

Oberts de dilluns a diumenge de 12h a 16h i de 20 a 00h