Receptes tradicionals amb tocs molt especials

Bodega Tomàs Original

Taules i cadires de fusta i un sostre ajardinat ens dona la benvinguda al entrar a la Bodega Tomàs Original. Una bodega gastronòmica a on degustar tapes i platets amb base de receptes tradicionals catalanes preparades amb diferents tècniques en búsqueda de sabors originals.

Bodega_Tomàs_Monestir_Terrassa
bodega tomàs restaurant

La nostra Cuina

Una carta de plats fixos estrella com el melós de vedella amb trompetes de la mort o les croquetes d’ànec amb poma, foie i ceba caramel·litzada, delecta el paladar dels més assidus, que es complementa amb els suggeriments del nostre xef sorprenent setmanalment amb producte de mercat i sabors que ens traslladen a altres continents.

Plats deliciosos acompanyats d´una exquisida selecció de vins que s’escullen d’una àmplia estanteria i un vermut casolà per gaudir a la terrassa amb vistes al Monestir de Sant Cugat.

Una experiència pels que busquen sorprendre’s sense perdre el gust d’un bon sofregit.

Bodega Tomàs Original Delivery

Fes la teva comanda a Bodega Tomàs Original per gaudir dels nostres plas a casa. Demana i paga desde la nostra web. T’ho portem a casa o a l’oficina o pots passar a recollir-ho.
Ho prepararem tot amb molta cura, envasem al buit i pasteuritzem per tal de garantir la seguretat i higiene.
Horari: Tots els dies d’11h a 16h i de 19h a 23.30h.

MENÚS ESPECIALS BODEGA TOMÀS ORIGINAL

Bodega Tomàs Original – Restaurant a Sant Cugat del Vallès

A Bodega Tomàs Original podràs degustar el menú setmanal i el menú executiu els migdies entre setmana, que es poden revisar a les nostres R.R.S.S. @bodega_tomas cada dilluns al matí.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM