LA NOSTRA CUINA

Recuperem receptes tradicionals d’arrels catalanes que preparem amb diferents tècniques i els hi donem un toc personal. A BODEGA TOMÀS ORIGINAL, «la bodega», cuinem plats clàssics mediterranis que adaptem al paladar més modern utilitzant influències asiàtiques i llationamericanes per aconseguir sabors únics. Plats moderns per compartir.

A la MASIA CAN TOMÀS, «la masia», hi trobaràs plats de xup xup, brasa i una cuina oberta d’arrossos. A més de poder gaudir de producte de temporada com calçots, carxofes, cargols, bolets… que ens porten agricultors amics o comprem fresc, del mercat.

LA CARTA

 A «La bodega» trobem desde platets com el cap i pota del pare Miquel o unes patates braves amb allioli de morter, fins a les costelles lacades amb salsa hoisin o un fish and chips de turbot que ens transporten a altres continents, però sempre amb receptes amb base mediterrània.

A «La masia» les protagonistes són els plats a la brasa, amb sabor a foc, a on el producte és l’estrella. Els arrossos fets a la cuina oberta també són un èxit, així com les receptes amb producte de temporada com calçots, cargols, bolets, escudella, etc.

Mai ens oblidem dels orígens, de la terra; de la importància d’un bon pa amb tomàquet, del gust.

ELS FORA DE CARTA

Som gent de mercat. Canviem la carta de suggeriments setmanalment per tal d’oferir receptes improvisades fetes amb producte de proximitat i de temporada. Espatlla de cabrit rostida a baixa temperatura en 12 hores o el sashimi de toro Balfegó, algues, gingebre i all-i-oli són alguns exemples de plats que pots trobar en els nostres fora de carta.

Per veure els suggeriments d’aquesta setmana us convidem a consultar les nostres RRSS:

BODEGA TOMÀS ORIGINAl

MASIA CAN TOMÀS

LES POSTRES

 Pels que us agrada acabar amb un gust dolç a la boca, proposem una carta dels ‘més desitjats’ que sorprèn amb postres fets a casa, com la torrija de pannetone amb crema catalana o d’altres més lleugers com el sorbet de verdures i cítrics.