LA BODEGA

Com a Bodega, aquí també es ve a beure. A la carta, hi trobaràs vins de la terra, vins amb personalitat; vins pensats per maridar amb els nostres plats i gaudir a cada glop.

El vermut es converteix en part de la nostra cultura, una manera de viure que es remunta al s.XIX. A la nostra carta trobaràs desde vermuts clàssics com el Martini fins a cóctels fets amb vermuts i el nostre especial, fet aquí, La Bodega.

ELS VINS

La nostra gran prestatgeria mostra la passió que tenim pels vins. Per maridar amb els nostres plats, trobareu vins de diferents tipus, olors i sabors; la majoria de la terra.

Al nostre gran mirall de la sala principal trobaràs propostes de vins seleccionats que venen de diferents bodegues i que setmanalment acompanyaran al nostres “fora de carta” per sorprendre’t.

Bodega_Tomàs_Sant_Cugat_vermut

ELS VERMUTS

El vermut és molt més que una beguda, forma part de la nostra manera d’entendre la vida i de passar el temps amb amics i familiars, de la nostra cultura. A la nostra carta trobaràs un vermut molt especial, fet a casa. El nostre.

Acompanya’l d’enllaunats, i de les nostres tapes clàssiques que el chef reinterpreta cada setmana per a donar pas al moment del cap de setmana més esperat.