TOMÀS

Tomàs és el cognom d’una família de cuiners. Una familia crescuda entre fogons i apassionada per la bona cuina.

La Bodega és el somni fet realitat d’un d’ells, del seu xef i propietari, Eduard Tomàs. Un santcugatenc que cuina amb humilitat, heretant guisos tradicionals apresos a mans del seu avi Miquel que adapta a l’actualitat. Una cuina de mercat clàssica amb pinzellades de creativitat.

EDUARD TOMÀS

Amb formació a l’Escola d’Hostaleria Sant Ignasi i a l’Escola Superior de cuina Hofmann i havent passat per cuines com la del Celler de Can Roca o la de l’Hotel Hilton Diagonal, l’Eduard és el responsable de cada plat, sabor i producte de La Bodega.

Xef durant més de 10 anys del restaurant La Masia Sant Cugat, també ha estat al front dels fogons del Bocca, el Restaurant Casa Fuster i la Rotisserie i el Bentley’s Sea Grill de Harrods, a Londres.

El ‘melós de vedella estofat a baixa temperatura’ podria ser un dels plats amb els quals se sent més orgullós; un clàssic senzill, d’arrels catalanes i en el qual predomina l’elaboració i el gust intens. Plat que podria representar a la perfecció la seva cuina y que no falta a cap de les cartes dels dos restaurants, Bodega Tomàs Original i Bodega Tomàs Can Barata.

JUAN MAQUEDA

Un dels nostres trets diferencials és la familiaritat. El servei de sala, amb el seu tracte atent i distès, fa que el client se senti còmode des del moment en que entra al restaurant. L’equip de sala està capitanejat per, com li diuen els nostres clients, el Juanito.

Un apassionat per aquesta feina que presumeix de més de 30 anys al capdavant de restaurants com La Masia Sant Cugat o el restaurant Matilda.

Lloc web coordinat per Cooltour Communication